Nieuwe Voorzitter en Ondervoorzitter N-VA Maasmechelen

Op 27 augustus 2021, over deze onderwerpen: Afdelingsnieuws


Nieuwe voorzitter en ondervoorzitter N-VA Maasmechelen,


Langs deze weg willen wij graag onze nieuwe voorzitter en ondervoorzitter voorstellen.


Michael Gryncewicz en Marco Blascetta zullen voor de volgende periode respectievelijk de rollen van voorzitter en ondervoorzitter van onze afdeling opnemen.
Michael is van Genk afkomstig, getrouwd met een maasmechelse en nu ook fier om maasmechelaar te zijn. Samen met zijn vrouw is hij de trotse vader van twee dochters. Het is dan ook op aanzet van zijn vrouw dat Michael zich sinds 2013 politiek inzet voor onze afdeling. Sindsdien heeft hij op de achtergrond een hele weg afgelegd en bekleedde hij ook de functie van ondervoorzitter. Hij is tewerkgesteld als projectleider bij een internationale groep in de Telecom. Buiten de politiek is Michael betrokken bij meerdere verenigingen in het maasmechelse, waar hij op vrijwillige basis actief is in de besturen van Volleybalclub Maasmechelen en een schoolbestuur in de scholengemeenschap Maasmechelen-Noord.


Marco is al heel zijn leven trotse inwoner van Maasmechelen. Sinds 2018 is hij een gedreven lid van onze afdeling, al snel maakte hij deel uit van ons bestuur waar hij de communicatie verzorgde. Marco is officier bij defensie met Meteorologie als specialiteit, deze kennis deelt hij dagelijks aan de hand van een weerpraatje met onze inwoners op Facebook. Vandaag is hij vanwege Defensie bij een internationale organisatie tewerkgesteld. Al op vroege leeftijd was hij gebeten door de politiek. Eenmaal de tijd rijp, met als doel ten dienste te staan van de maatschappij, besliste hij de handen uit de mouwen te steken en zelf actief deel te nemen.


“wij zijn fier dat het bestuur en leden ons deze functies toevertrouwen, samen met de mandatarissen en andere bestuursleden gaan wij volop deze uitdaging aan. We zijn ervan overtuigd dat onze gemeente beschikt over een groot aantal uit te spelen troeven. Daarom dat wij een nieuw en sterk verhaal voor Maasmechelen en de maasmechelaar zullen neerpennen. Zodat het duidelijk wordt dat N-VA Maasmechelen de enige juiste keuze is voor goed en daadkrachtig beleid”


Tot binnenkort.
 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is