Lokaal werk

Terwijl velen fier zijn op Maasmechelen, zijn nog meer Maasmechelaren bewust van het feit dat er nog veel voor verbetering vatbaar is. Daar zet N-VA Maasmechelen zich vanuit de oppositie voor in, dag na dag.

Maasmechelen moet een thuis zijn voor iedere Maasmechelaar, een plaats zijn waar men graag leeft, vertoeft, geniet... Wij zijn ervan overtuigd dat onze gemeente veel troeven heeft, maar dat de huidige meerderheid deze nauwelijks benut. De huidige meerderheid lijkt de geschiedenis in te gaan als de meerderheid van de gemiste kansen. Tot op heden worden er te weinig doordachte beslissingen en maatregelingen getroffen. Een waar beleidsplan rond veiligheid, welzijn, infrastructuur, groen, klimaat en ... ontbreekt. De Maasmechelaar verdient beter.

Met N-VA Maasmechelen blijven we ook de komende drie jaar voluit kiezen voor een kritische, doch constructieve oppositie ten bate van alle Maasmechelaren. Respect voor elkaar, veiligheid, een goed financieel beleid, minder zwerfvuil en meer groen in onze gemeente... . Dat zijn alvast enkele kernwaarden waarin wij geloven.

Onze visie en onze waarden zullen jouw stem in 2024 waard zijn.