N-VA Maasmechelen stelt volledige lijst voor: cruciale rol voor financiële deskundigen

Op 10 september 2012

N-VA Maasmechelen heeft op zondag 9 september 2012 unaniem de volledige kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen goedgekeurd. Lijsttrekker Erik Ver Berne kan met een volledig team van 33 Maasmechelaren naar de kiezer trekken. Cruciale rollen zijn weggelegd voor de financiële deskundigen van de partij.

JOHAN GORIS DUWT DE LIJST

De 49-jarige Johan Goris uit Proosterbos is aangesteld tot lijstduwer. Goris is actief binnen de vzw Proosterbos Leeft en en is lid van diverse verenigingen rondom personeelsbeleid. Goris is gekozen voor zijn ervaring waardoor hij o.a. in staat is om het personeelsbeleid van de gemeentelijke diensten kritisch onder de loep te nemen.

FINANCIËLE DESKUNDIGEN VAN CRUCIAAL BELANG

De cruciale plaatsen zijn weggelegd voor de 32-jarige handelsingenieur Willem Voeten en de 46-jarige bankier-verzekeraar Bert Dexters, beiden uit Opgrimbie. N-VA wil hiermee duidelijk het signaal geven dat ze wil gaan voor een financieel verantwoord bestuur dat de tering naar de nering zet.

Voeten en Dexters zijn respectievelijk lijstduwer van de eerste kolom (plaats 17) en lijsttrekker in de tweede kolom (plaats 18).

TROTS OP ONZE STERKE LIJST

Lijsttrekker Erik Ver Berne is uiterst tevreden met het eindresultaat: “Ik ben fier dat ik met dit sterk team naar de kiezer mag trekken. We zijn erin geslaagd om een erg evenwichtige lijst neer te leggen. De deelgemeenten zijn vertegenwoordigd. Ook de beroepsachtergrond van de kandidaten is heel uiteenlopend. Met deze ploeg gaan we niet alleen voor beleidsdeelname, we zijn er ook van overtuigd dat onze sterke mensen in staat zijn om goed beleid te voeren.”

De volledige kieslijst is als bijlage terug te vinden, maar ook vergezeld van foto’s op de campagnewebsite http://maasmechelen.n-va.be/verkiezingen2012.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is