Meer dan 300 eters op Nieuwjaarsontbijt in Opgrimbie

Op 19 januari 2014

Op zondag 19 januari 2014 zakten meer dan driehonderd Maasmechelaren af naar Zaal Sint-Martinus in Opgrimbie voor het nieuwjaarsontbijt van N-VA. Er werd niet enkel gesmuld van een oneindig groot buffet vol heerlijks, ook de boodschap van nationaal N-VA-ondervoorzitter Ben Weyts werd gesmaakt.

Ben Weyts: “Er is een weg vooruit. Een weg die op korte termijn voor verandering zorgt én die verandering structureel verankert. Die weg vergt moed. Moed om te besturen zonder partijen die structurele hervormingen in de weg staan. Moed om op korte termijn een sociaaleconomische herstelregering op de been te brengen die onmiddellijk de meest noodzakelijke maatregelen neemt. Maar die tegelijk ook de verandering verankert voor de toekomst. Want willen we iets structureel veranderen, dan moeten we de structuren veranderen. Daarom doen wij een aanbod. Om te verbinden wie verandering wil. Verandering voor vooruitgang, van Opgrimbie tot De Panne!”

Ben Weyts werd door gemeenteraadsvoorzitter Andy Pieters (N-VA) terug naar huis gestuurd, vergezeld door de heerlijke wijnen Cuvée Cité van vereniging Tuinwijk 2020. De voltallige N-VA-ploeg, onder leiding van gemeenteraadslid Veerle Janssen en organisatieverantwoordelijke Martin Milissen, bedanken iedereen voor hun aanwezigheid!

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is